Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© H&D Wireless Elektronikproduktion | 26 februari 2018

H&D Wireless i pilotprojekt hos Scania

Lastbilstillverkaren Scania har utvärderat H&D Wireless inomhuspositioneringssystem i sitt ”SmartFactory Lab” i Södertälje med målet att få en bättre översikt av processer och objekt genom produktionen.
H&D Wireless har efter flera demonstrationer och presentationer de senaste månaderna nu bjudits in till att offerera sina tjänster till ett pilotprojekt i Scanias fabriker. I juni 2017 valdes H&D till leverantör av inomhuspositioneringssystem, RTLS (Real-Time Locating System), till Scanias konceptfabrik i Södertälje. Systemet digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, flaskhalsar inom produktionen, ojämnt produktionsflöde och oväntade maskinavbrott.

– Vi är stolta över att, efter 6 månaders utvärdering i SmartFactory Lab, ha passerat en väldigt viktig milstolpe hos en av världens största lastbilstillverkare, det vill säga, att bli inbjudna att offerera i ett pilotprojekt på Scania. Vi vet att vår lösning GEPS for Industry (Griffin Enterprise Positioning Services, reds. Anm) skapar affärsnytta, de industriföretag som implementerar RTLS-lösningar kan räkna med 20-40 procent förbättrat utnyttjande av sin utrustning, samt 6-12 månaders återbetalningstid. Det här gäller även fordonsindustrin, säger Pär Bergsten, vd och grundare av H&D Wireless AB, i ett pressmeddelande.

H&D Wireless lanserade GEPS for Industry under våren 2017.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2