Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© nokia Elektronikproduktion | 02 mars 2018

Nokia stärker wifi-portföljen och förvärvar Unium

Unium är ett USA-baserat mjukvaruföretag som har specialiserat sig på att lösa komplexa trådlösa nätverksproblem för användning i missionskritiska och bostads-wifi-applikationer.
Förvärvet av Unium kommer att stärka Nokias wifi-portfölj, menar Nokia själva, då Uniums mjukvara och intelligenta trådlösa meshteknik förstärker Nokias end-to-end wifi-lösningar samt stödjer Nokias strategiska mål att lösa wifi-problem i hemmet.

– Nokia är en global ledare gällande skapande av kundcentrerande lösningar och står i centrum för vår sammankopplade värld. Unium-teamet är glada att ansluta sig till Nokia och driva en unik och innovativ kundupplevelse genom vår intelligenta wifi-lösning, säger Martha Bejar, vd för Unium, i ett pressmeddelande.

Unium grundades 2002 och är beläget i Seattle, USA. Den planerade transaktionen förväntas vara slutförd under första kvartalet 2018, med förbehåll för sedvanliga villkor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2