Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© DIS Teknik | 05 mars 2018

Danska DIS expanderar och öppnar ny avdelning i Danmark

DIS, Dansk IngeniÞrService A/S, har nyligen öppnat en avdelning i SÞnderborg och har dÀrmed flyttat nÀrmare kunderna i södra Jylland.
De senaste tvÄ mÄnaderna har FoU-företaget DIS etablerat nya företag och öppnat nya avdelningar i Lowestoft och London i England, i Barcelona i Spanien och nu i SÞnderborg i Danmark.

– Att öppna fyra avdelningar pĂ„ tvĂ„ mĂ„nader Ă€r ett mycket bra uttryck för vĂ„r ambitiösa tillvĂ€xtstrategi med en önskan att vara internationellt och lokalt representerade sĂ„ att vi kan komma nĂ€rmare kunderna. Med vĂ„r nya avdelning i SĂžnderborg ser vi fram emot att arbeta mer lokalt med vĂ„ra kunder i södra Jylland, sĂ€ger Michael Gadeberg, vd och partner pĂ„ DIS, i ett pressmeddelande.

DIS sysselsÀtter över 500 ingenjörer och konsulter med kontor och verksamheter i Danmark, England, Tyskland, Polen, Spanien, Ukraina och USA. Företaget har totalt 18 avdelningar över vÀrlden.

– DIS SĂžnderborg huserar i Videnspark Alsion bland andra spĂ€nnande företag, och jag ser fram emot att DIS lĂ€gger till en lokal kĂ€nsla pĂ„ marknaden. Vi har blivit tilldelade möjligheten att stĂ€rka samarbetet med nuvarande och nya kunder, och södra Jylland har ocksĂ„ kompetenta ingenjörer som kommer att kunna lĂ€gga till och expandera DIS mĂ„nga kompetenser, sĂ€ger Sam Dehdar, daily manager vid DIS nya avdelning i SĂžnderborg.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1