Annons
Annons
© oticon Elektronikproduktion | 05 mars 2018

Oticon öppnar ny avdelning i Danmark

Det danska hörapparatsföretaget Oticon meddelade i januari i år att de sa upp 31 anställda på grund av en flytt till Polen, men en kundserviceavdelning med 12 medarbetare öppnade nyss i Sundby, Danmark.
Kundtjänsten omfattar 12 medarbetare, och att de är kvar i Thy i Danmark är tack vare landschefen för Oticon A/S och Bernafon, Hans Henrik Davidsen, skriver Electronic Supply. Hans Henrik Davidsen menar att några av de 12 anställda har varit med företaget i upp till 30 år.

– Det var vansinnigt viktigt för mig att behålla de medarbetare vi har här med sina särskilda kompetenser och kunskap. Så jag var tvungen att slå näven i bordet, säger han till Electronic Supply.

De främsta kunderna för serviceavdelningen i Sundby är de företag som säljer och levererar hörapparater i landet, cirka 17 kliniker och 230 hörcenter.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2