Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hanza Elektronikproduktion | 06 mars 2018

Hanza tecknar tillverkningsavtal värt 12 miljoner kronor

Hanza Holding AB har tecknat avtal med Apstec Systems om leveranser av kompletta sÀkerhetsprodukter till ett initialt vÀrde om 12 miljoner kronor.
Apstec Systems utvecklar och sÀljer sÀkerhetsprodukter inom realtidsövervakning och hotskydd, och Hanza har ansvarat för industrialiseringen av Apstecs sÀkerhetssystem Human Security Radar. Systemet möjliggör upptÀckt av vapen och explosiva enheter för att kunna skydda omrÄden frÄn till exempel terroristattacker.

– Apstec Systems introducerar en unik och banbrytande teknik som förbĂ€ttrar skyddet mot terroristattacker över hela vĂ€rlden, Det Ă€r engagerande att vara med och bidra i framtagandet av dessa produkter. sĂ€ger Thomas Lindström, vice vd för Hanza Holding AB, i ett pressmeddelande.

Tillverkningsavtalet som nu har tecknats mellan Hanza och Apstec gĂ€ller för flera Ă„r och har en initial order om cirka 12 miljoner kronor. Tillverkningen kommer att pĂ„börjas omgĂ„ende och kommer att ske vid Hanzas tillverkningskluster i Östeuropa.

– Det var viktigt för oss att vĂ€lja en tillverkningspartner som snabbt kan skala upp produktionen av en avancerad produkt för att möta efterfrĂ„gan frĂ„n vĂ„ra kunder och partners globalt. Hanza har ocksĂ„ gett oss ett avgörande stöd för att industrialisera produkten för att snabbt komma ut pĂ„ marknaden, sĂ€ger David Kellerman, styrelseordförande för Apstec Systems, i ett pressmeddelande.

Leverans av den första ordern kommer att ske under andra och tredje kvartalet 2018.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1