Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Trackunit Elektronikproduktion | 08 mars 2018

Danska Trackunit siktar mot expansion och nyanställer

Jeff Cohen har utsetts till president vid Trackunit A/S nordamerikanska avdelning och ska leda den fortsatta expansionen i bland annat USA.
Trackunit A/S Àr verksamt inom IIoT med fokus pÄ lösningar för byggnads-, utrustnings- och materialhanteringsindustrin. Trackunit utvecklar lösningar för maskintillverkare, operatörer och maskinuthyrningshus med flera.

Bolaget har sitt huvudkontor i Danmark och dotterbolag i Sverige, Norge, Frankrike, Holland, Tyskland, England och USA. I februari meddelade bolaget att de satsar pÄ att vÀxa Ànnu mer pÄ den nordamerikanska marknaden och att Jeff Cohen utsetts till president för bolaget i USA.

Jeff Cohen har tidigare arbetat pÄ Telogis (nu Verizon Telematics) som ansvarig för företagets globala tillvÀxt inom Off-Highway Vehicle-sektorn (OHV).

– Jeffs tidigare roll och framgĂ„ngsrika utgĂ„ngar, i kombination med hand branschledarskap och erfarenhet pĂ„ vĂ„r mĂ„lmarknad Ă€r perfekt för oss. Han vet och förstĂ„r vĂ„ra kunder, och har redan haft en viktig roll i att genomföra tvĂ„ nya OEM-partnerskap pĂ„ en mycket kort tid. VĂ„r mĂ„lmarknad Ă€r mindre Ă€n 10 procent penetrerad med telematik, och Ă€nnu mindre nĂ€r man fokuserar pĂ„ operatören och deras mobila arbete. Jeff arbetar nĂ€ra oss för att sprida det budskapet globalt, och hans erfarenhet specifikt pĂ„ denna marknad gör det möjligt för oss att utnyttja vĂ„r ledande position i Europa inom Nordamerika, sĂ€ger Jorgen Raguse, vd för Trackunit, i ett pressmeddelande.

I januari 2018 meddelade bolaget att de gjort Àndringar i ledningen, Àven det för att lÀttare kunna vÀxa i framtiden. Soeren Brogaard Jensen blev CCO och Mikkel Dalgas tog över rollen som CTO.

– Vi Ă€r glada över att Soeren har accepterat denna utmaning. Kunder och partners kommer att dra nytta av hans visionĂ€ra och innovativa tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt och han kommer att vara en hörnsten för att utnyttja vĂ„r globala nĂ€rvaro pĂ„ marknaden, kommenterade Jorgen Raguse Ă€ndringarna.

– Mikkel har en stor kapacitet och har beprövad kunskap inom strategisk produktutveckling, vilket Ă€r varför vi anser honom vara det naturliga valet som CTO. Med Mikkel ombord fortsĂ€tter Trackunit Product Development den framgĂ„ngsrika vĂ€gen för frekventa och framgĂ„ngsrika produktlanseringar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1