Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© electrolux Elektronikproduktion | 09 mars 2018

Electrolux i joint venture-bolag med kinesiska Midea Group

Samriskföretaget ska introducera Electrolux varumÀrke AEG pÄ den kinesiska marknaden, med mÄlet att göra varumÀrket till det mest populÀra premiummÀrket i Kina.
AEG-varumÀrket lanserades officiellt pÄ Appliance & Electronics World Expo i Shanghai den 8 mars, och den första AEG-butiken i Kina ska öppna i juni.

– Jag Ă€r övertygad om att AEG kommer att bli vĂ€l mottagen hĂ€r. Med en vĂ€xande medelklass och högre disponibla inkomster ser vi en uppĂ„tgĂ„ende trend hos kinesiska konsumenter att vĂ€lja att betala mer för kvalitet och förbĂ€ttrade erfarenheter. AEG, med sitt tyska arv och högkvalitativa erbjudande, Ă€r perfekt positionerad att fĂ„nga möjligheten som Ă€r den snabbvĂ€xande marknaden för premiumhushĂ„llsapparater i Kina, sĂ€ger Jonas Samuelson, vd för Electrolux, i ett pressmeddelande.

Midea Group Àr ett kinesiskt bolag verksamt inom smart teknik och meningen Àr att bolagets lokala marknadsstyrka ska hjÀlpa Electrolux att slÄ igenom pÄ den kinesiska marknaden. Samriskföretaget kommer att undersöka den snabbvÀxande high-end-detaljhandeln i Kina, samt fastighetsprojekt.

I augusti öppnar bolagets flaggskeppsbutik i Guangzhou och den andra vÄgen av produktlanseringar kommer i oktober, den första vÄgen sker i samband med öppnandet av den första butiken i juni.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1