Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 13 mars 2018

Beijer Ref i joint venture-företag med Mitsubishi

Beijer Ref har med det nya joint venture-företaget fått rättigheterna att distribuera Mitsubishi Heavy Industries luftkonditionerings- och värmepumpssortiment i Storbritannien och Irland.
Samriskföretaget kommer att heta 3D Plus Limited och Beijer Ref blir huvudägare. Förutom att få ensamrätt till att distribuera Mitsubishi Heavy Industries Air-Conditioning Europes (MHI) luftkonditioneringsteknik och värmepumpar i Storbritannien, kommer Beijer Ref att vara en av de främsta leverantörerna av produkterna i Irland.

– Storbritannien och Irland är viktiga marknader för oss och vi tittar kontinuerligt på olika sätt att öka våra marknadsandelar tillsammans med viktiga partners. MHI:s tekniska expertis och Beijer Refs distributionsexpertis kommer att slås ihop i det nya bolaget. På så vis får vi ett bredare och mer komplett erbjudande till kunderna, säger Per Bertland, vd för Beijer Ref AB, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2