Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 01 oktober 2002

MontaVista stödjer SiByte-processor

MontaVistas huvudprodukt MontaVista Linux Professional Edition 2.1 stödjer Broadcom Corporations SiByte BCM1250-processor.
BCM1250 är den första produkten i Broadcoms familj av högpresterande, strömsnåla och tätt integrerade processorer. BCM 1250 kan användas både i kontrollplan och dataplan i LAN-, MAN- och WAN-applikationer.

MontaVista Linux Professional Edition har optimerats för Broadcoms utvärderingsplattform BCM91250A. Genom sin MIPS-baserade dubbla CPU-arkitektur är BCM1250 unik bland högintegrerade inbyggnadsprocessorer, och MontaVistas Linuxkärna stödjer helt processorns SMP-arbetssätt (symmetrisk multiprocessning).

"Samarbetet mellan oss och Broadcom ger OEM-tillverkarna de verktyg de behöver för att bygga lösningar som utnyttjar allt högre processorprestanda och större bandbredder," säger John Nielson, chef för MIPS-orienterad affärsutveckling hos MontaVista Software. "Samtidigt ger resultatet av vårt samarbete den skalbarhet och kostnadseffektivitet som OEM-tillverkarna vill ha på den krävande telekommunikationsmarknaden."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1