Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© HIPA Elektronikproduktion | 13 mars 2018

400 nya jobb när Rosenberger bygger ut anläggningar

Den tyska koncernen Rosenberger investerar 20 miljoner euro (203 miljoner) i att bygga ut befintliga produktionsanläggningar för bildelar i Nyírbátor och Jászárokszállás.
Rosenberger Hungary bildades 1998 med sitt huvudkontor och produktionscenter i Jászárokszállás, samt anläggningar i Jászberény och Nyírbátor. Företaget har mer än 2’300 anställda och 99 procent av deras produktion exporteras.

Utvidgningen av kapaciteten vid anläggningarna i Nyírbátor och Jászárokszállás innebär att 400 nya arbetstillfällen skapas, skriver ungerska Hipa. Expansionen meddelades vid slutförandet av en tidigare investering i Nyírbátor, som även den skapade 400 nya jobb.

Rosenberger Hungarys främsta produktion består av elektroniska delar och montering av högfrekventa anslutningsdelar och kablar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1