Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Axon Elektronikproduktion | 14 mars 2018

Världsledande experter till Axons nya finska FoU-center

Globala Axon, verksamt inom ansluten brottsbekÀmpande teknik, har anstÀllt finska bildteknikexperten Juha Alakarhu med team till bolagets nya forsknings- och utvecklingscenter i Finland.
– Vi Ă€r exalterade över att fĂ„ med den hĂ€r begĂ„vade gruppen av bildtekniker ombord. Vi slutar aldrig att försöka förbĂ€ttra den teknik vi producerar för vĂ„ra kunder. Vi vet att det hĂ€r laget kommer att ta det till en annan nivĂ„ med skapandet av nĂ€sta generations genombrott för vĂ„ra kropp- och bilkameror, sĂ€ger Rick Smith, grundare och vd för Axon, i ett pressmeddelande.

Juha Alakarhu och hans team av bildtekniker började arbeta vid Axons nya forsknings- och utvecklingscenter i Tammerfors i februari 2018. Deras fokus Àr att förbÀttra kapaciteten hos Axons framtida kroppsburna kameror samt framtida bilkameror, och att utveckla en plattform för kommande framsteg som anvÀnder sig av AR, VR och AI.

Under Ären har Juha Alakarhu arbetat med att leda kamerateknikteam vid Nokia och Microsoft och har varit ansvarig för end-to-end bildbehandling inklusive fysiska komponenter, bildalgoritmer och arkitektur.

– Under det senaste decenniet har vĂ„rt team revolutionerat bildindustrin, och revolutionen fortsĂ€tter pĂ„ Axon. Teamet och jag Ă€r glada över möjligheten att tillĂ€mpa vĂ„ra fĂ€rdigheter för att sĂ€kerstĂ€lla att Axon kan leverera kamerorna med högsta kvalitet till brottsbekĂ€mpning över hela vĂ€rlden, sĂ€ger Juha Alakarhu i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2