Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Qoitech Komponenter | 14 mars 2018

Svenska Qoitech i globalt distributionsavtal med Digi-Key

Qoitech AB:s effektloggare Otii Arc ska ut i vÀrlden om Qoitech fÄr bestÀmma. DÀrför har företaget tecknat ett distributionsavtal med vÀrldsomspÀnnande Digi-Key Electronics.
Otii-lösningen innehÄller ett kraftmÀtningsverktyg med mjukvara och ger utvecklare möjligheten att förenkla effektmÀtningen av applikationer och enheter, framförallt de som Àr riktade mot IoT och syftar till optimal och lÄng batteritid. Lösningen gör det lÀttare för utvecklare att se vilka delar en till exempel en kod eller hÄrdvara som drar mest ström.

Otii mÀter mellan 1”A och 5A utan behovet att manuellt Àndra instÀllningarna och drivs av en dators USB-port eller en extern 7,0 - 9,0 V-strömförsörjning.

– VĂ„rt Otii mjukvarupaket Ă€r tillgĂ€ngligt via vĂ„r hemsida, vilket gör det möjligt för utvecklare att pröva anvĂ€ndargrĂ€nssnittet med ett exempelprojekt eller granska mĂ€tningar gjorda av kollegor. Genom att kombinera strömmĂ€tning, spĂ€nningsmĂ€tning och felsökningsloggar som matas ut genom mĂ„lets seriella grĂ€nssnitt, fĂ„r utvecklarna en betydligt förbĂ€ttrad bild av deras IoT-applikations strömförbrukning, sĂ„ att de kan garantera en batteritid pĂ„ upp till 10 Ă„r för vissa applikationer, sĂ€ger Vanja Samuelsson, grundare av Qoitech, i ett pressmeddelande.

Qoitech AB Àr en del av Sony-koncernen, med bas i Lund.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2