Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Senzime Elektronikproduktion | 19 mars 2018

Senzime tecknar distributionsavtal i Sydkorea

Svenska Senzime AB har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med Unimedics för kommersialisering av produkten TetraGraph i Sydkorea.
Unimedics har en produktportfölj som innehÄller bland annat monitorer inom anestesi, en produkt som kompletterar TetraGraphs mÀtning av djupet av den neuromuskulÀra blockaden. Unimedics har bÄde interna och externa försÀljningsrepresentanter med stark försÀljningskapacitet i hela landet.

– Vi har mött ett stort intresse frĂ„n sydkoreanska kliniker och Ă€r glada att vi kan inleda registreringsprocessen tillsammans med Unimedics för att pĂ„börja försĂ€ljning i Sydkorea under nĂ€sta Ă„r. Unimedics har den infrastruktur och erfarenhet som krĂ€vs för att göra TetraGraph till marknadsledare i Sydkorea.

Registreringsprocessen berÀknas att slutföras under 2019.

Senzime har tidigare ingÄtt distributionsavtal för TetraGraph i Storbritannien, Irland, Schweiz, Australien, Nya Zeeland, Spanien och Portugal samt licensavtal i Japan. Diskussioner pÄgÄr med distributörer för ytterligare marknader och ytterligare avtal förvÀntas under 2018.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1