Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Senzime Elektronikproduktion | 19 mars 2018

Senzime tecknar distributionsavtal i Sydkorea

Svenska Senzime AB har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med Unimedics för kommersialisering av produkten TetraGraph i Sydkorea.
Unimedics har en produktportfölj som innehåller bland annat monitorer inom anestesi, en produkt som kompletterar TetraGraphs mätning av djupet av den neuromuskulära blockaden. Unimedics har både interna och externa försäljningsrepresentanter med stark försäljningskapacitet i hela landet.

– Vi har mött ett stort intresse från sydkoreanska kliniker och är glada att vi kan inleda registreringsprocessen tillsammans med Unimedics för att påbörja försäljning i Sydkorea under nästa år. Unimedics har den infrastruktur och erfarenhet som krävs för att göra TetraGraph till marknadsledare i Sydkorea.

Registreringsprocessen beräknas att slutföras under 2019.

Senzime har tidigare ingått distributionsavtal för TetraGraph i Storbritannien, Irland, Schweiz, Australien, Nya Zeeland, Spanien och Portugal samt licensavtal i Japan. Diskussioner pågår med distributörer för ytterligare marknader och ytterligare avtal förväntas under 2018.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2