Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© olivier26 dreamstime.com Elektronikproduktion | 19 mars 2018

Ny vd och koncernchef till Addtech

Den nuvarande vd:n Johan Sjö har valt att lÀmna sin operativa roll inom Addtech, och som eftertrÀdare till honom har styrelsen utsett Niklas Stenberg.
Mellan 2010-2015 har Niklas Stenberg haft olika ledande befattningar inom Addtech, sÄsom affÀrsenhetschef och vd för dotterbolag. Han Àr sedan 2015 medlem i koncernledningen för Addtech och affÀrsomrÄdeschef för Power Solutions.

– FrĂ„n styrelsens sida Ă€r vi övertygade om att Niklas, med sin gedigna erfarenhet frĂ„n bland annat Addtech, Ă€r rĂ€tt person för att ta vid och vidareutveckla den framgĂ„ngsrika verksamhet som finns i Addtechkoncernen idag, sĂ€ger styrelseordförande Anders Börjesson i ett pressmeddelande.

Niklas Stenberg har tidigare haft olika befattningar inom Bergman & Beving/B&B Tools, och Ànnu tidigare som advokat pÄ Advokatfirman Delphi.

I samband med ÄrsstÀmman den 30 augusti 2018 kommer Niklas Stenberg att tilltrÀda som vd och koncernchef, till dess kvarstÄr Johan Sjö i sin roll.

– Johan har haft en avgörande betydelse för koncernens positiva utveckling sedan han började pĂ„ Addtech 2007, varför vi i styrelsen Ă€r mycket nöjda nĂ€r vi nu kan tillmötesgĂ„ Johans önskemĂ„l. Styrelsens och Johans förhoppning Ă€r att han fĂ„r fortsatt förtroende som styrelseledamot i Addtech efter Ă„rsstĂ€mman och att han i denna roll kan sĂ€kerstĂ€lla en kontinuitet i vd-successionen och bidra till en fortsatt positiv utveckling, sĂ€gerAnders Börjesson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1