Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Universal Robots Elektronikproduktion | 20 mars 2018

Danska Universal Robots skaffar distributör i Filippinerna

Universal Robots och Asia Integrated Machine Inc (AIM) har ingÄtt ett partnerskap dÀr AIM ska distribuera och erbjuda skrÀddarsydda automationslösningar för UR:s cobots.
– Filippinerna Ă€r en viktig marknad för oss, med ett starkt införande av UR-cobots i elektronik-, fordons- och tillverkningsindustrin som har övertrĂ€ffat vĂ„ra förvĂ€ntningar. Vi ser ytterligare potential för landet dĂ„ det ligger efter sina regionala motparter gĂ€llande automationsinförande. International Federation of Robotics rankade Filippinerna bland de lĂ€gsta i regionen för införande av automation, med en robotdensitet om tre installerade industrirobotar per 10’000 anstĂ€llda 2016, bakom Singapore, Thailand och Malaysia med en robotdensitet op 488 enheter, 45 enheter och 34 enheter vardera, sĂ€ger Shermine Gotfredsen, General Manager för Sydostasien och Oceanien vid Universal Robots, i ett pressmeddelande.

UR har redan en distributörspartner i Filippinerna, Elixir Industrial Equipment. UR har som mÄl att arbeta nÀra bÄda företagen för att fÄ ut sina automationslösningar.

– AIM fokuserar pĂ„ att möta kundernas förĂ€ndrade behov av ny utrustning och teknik för att ta itu med vĂ€xande tillverkningsutmaningar, sĂ„som ökade operativa och arbetskraftskostnader. Vi ville vara en del av UR-familjen med anledning av dess omfattande erfarenhet av automatiserad och samverkande montering, vilket definitivt kommer att revolutionera vĂ„ra automationserbjudanden till kunder, sĂ€ger Albert W. Wang, President för AIM, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2