Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© fingerprint card Elektronikproduktion | 20 mars 2018

Fingerprints CFO lämnar

Hassan Tabrizi lÀmnar rollen som tillförordnad Chief Financial Officer och Jan Johannesson lÀmnar rollen som Senior VP Strategy and Corporate Development.
Fingerprint har utsett Pernilla Lindén till ny CFO och medlem av Fingerprints ledningsgrupp, med tilltrÀde den 7 juni 2018. Pernilla kommer nÀrmast frÄn Mölnlycke Health Care, dÀr hon varit verksam sedan 2007 som VP Finance Commercial, och dessförinnan som tillförordnad CFO.

– Pernilla kommer att bidra till vĂ„r finansiella strategi och vĂ„rt ledarskapsarbete i stöttningen av nuvarande och framtida utveckling, sĂ€ger Christian Fredrikson, vd och koncernchef för Fingerprint, i ett pressmeddelande.

Hassan Tabrizi lÀmnar rollen som interim CFO pÄ eget initiativ för ett nytt uppdrag utanför företaget. Hassan tilltrÀdde som tillförordnad CFO i april 2017 och har sedan dess haft ett starkt fokus pÄ finansiell rapportering och bolagsstyrning.

Jan Johannesson lÀmnar, pÄ eget initiativ, rollen som Senior VP Strategy and Corporate Development för att ta sig an nya utmaningar efter en lÄng karriÀr pÄ Fingerprint. Han har haft ett antal ledande befattningar inom företaget och varit en del av ledningsgruppen sedan 2013.

– Hassans engagemang har varit mycket vĂ€rdefullt under en intensiv period. Jan har varit vĂ€rdefull för företaget under sina mĂ„nga Ă„r, och sĂ€rskilt central i utvecklingen av Fingerprints lĂ„ngsiktiga strategi, viktiga förvĂ€rv och betydande licensavtal. Jag vill tacka bĂ„de Hassan och Jan för deras engagemang, ledarskap och insatser och önska dem lycka till i framtiden, sĂ€ger Christian Fredrikson i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2