Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 21 mars 2018

Sebastian Weber stärker organisationen hos myFC

Sebastian Weber, tidigare verksam vid Ericsson och Fingerprint Cards, fÄr rollen som Chief Technology Integration Officer hos myFC.
Med rollen fÄr Sebastian Weber det huvudsakliga ansvaret för ett av företagets fyra kÀrnomrÄden, full integration av myFC:s teknologi i smartphones.

– Sebastian blir instrumentell för oss nĂ€r det gĂ€ller att integrera vĂ„r teknologi i smartphones, det vi kallar för jobb nummer 3. Jag har stor respekt för hans kunnande och erfarenhet, och han har ett mycket imponerande track record frĂ„n branschen, sĂ€ger Björn Westerholm, vd för myFC, i ett pressmeddelande.

Sebastian Weber har lÄng erfarenhet frÄn mobilindustrin, bland annat frÄn Ericsson och Fingerprint Cards. PÄ myFC kommer han att leda arbetet mot full integration av företagets hybridplattform, baserad pÄ brÀnslecellen LAMINA, i smartphones.

Han tilltrÀder sin tjÀnst den 1 maj. Koncernledningen kommer dÄ, utöver Sebastian Weber, att bestÄ av vd Björn Westerholm, CFO Ulf Henning, COO Torbjörn Möller, Chief Product Officer Michael Glantz, samt marknads- och försÀljningsdirektör Max Rydahl.

– MyFC erbjuder en lockande blandning av utmaningar, en spetsteknologi som faktiskt Ă€r vĂ€rldsunik, en grön framtidsteknologi med stor potential, och ett fokus pĂ„ integration i mobilbranschen. Det senare har blivit nĂ„got av ett specialistomrĂ„de för mig, och dĂ€r ser jag att jag kan bidra pĂ„ ett effektivt och bra sĂ€tt, sĂ€ger Sebastian Weber.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1