Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso Elektronikproduktion | 23 mars 2018

Sensys Gatso får order värd 100 miljoner från Saudiarabien

Ordern omfattar leverans av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem till ett potentiellt totalvärde om 100 miljoner kronor.
Ordern förväntas delas upp i leveranser om cirka 8 miljoner kronor per leverans, med den första leveransen beräknad till andra kvartalet 2018.

Systemet som har beställts är trafiksäkerhetssystem i T-serien. Sensys Gatso har även utformat och installerat en kundanpassad mjukvara till den statliga kunden i Saudiarabien.

– Användningen av våra fordonssystem har visat sig vara ett mycket effektivt sätt att minska trafikolyckor och vi är glada att fortsätta försäljningen av denna lösning på en ny marknad i Mellanöstern. En mycket kunnig kund kombinerat med en stor marknad som behöver mobila lösningar gör denna order extra intressant, säger Saman Alae Naziri, General Manager för Sensys Gatso Group MENA, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2