Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ChromoGenics Elektronikproduktion | 23 mars 2018

Uppsalaföretaget ChromoGenics utser ny CEO

Med start 1 maj 2018 kommer Jerker Lundgren att vara nya CEO för ChromoGenics AB, företaget som utvecklar och producerar dynamiska glas med reglerbara vÀrme- och ljusinslÀpp.
Jerker Lundgren kommer senast frÄn rollen som vd för Skandinaviska Glassystem AB, ett företag han var med och grundade 1994. Under hans tid dÀr vÀxte företaget till att ha en omsÀttning om 400 miljoner kronor per Är.

– Jag Ă€r hedrad över att fĂ„ ta över som vd och att fĂ„ leda ett företag med sĂ„ stark kompetens och innovationskraft. Jag ser fram emot att fĂ„ arbeta tillsammans med ChromoGenics medarbetare, styrelse och kunder för att ta nĂ€sta steg i företagets tillvĂ€xtresa med fortsatt fokus pĂ„ innovativa och hĂ„llbara kundlösningar, sĂ€ger Jerker Lundgren i ett pressmeddelande.

Den nuvarande vd:n, Thomas Almesjö, kommer att finnas behjÀlplig under den första tiden.

– Vi Ă€r glada att kunna presentera Jerker Lundgren som ny vd. Jerkers gedigna bakgrund och erfarenhet med att vĂ€xa företag frĂ„n grunden till ansenlig storlek ger oss en viktig förstĂ€rkning av ledningen. Han har djup förstĂ„else för hur man skapar tillvĂ€xt i en komplex, innovationsdriven verksamhet. Jag Ă€r övertygad om att han kommer kunna vidareutveckla det som avgĂ„ende vd Thomas Almesjö byggt upp under nĂ„gra ytterst utmanande Ă„r och leda ChromoGenics till framgĂ„ng, sĂ€ger Anders BrĂ€nnström, ordförande för ChromoGenics styrelse.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2