Annons
Annons
© MultiQ Elektronikproduktion | 26 mars 2018

SJ investerar miljoner i digital skyltning från MultiQ

Tågoperatören har valt att investera i digitala skärmar från MultiQ för intern och extern kommunikation.
Skärmarna för intern kommunikation kommer att placeras ut vid ”naturliga samlingsplatser” runt om i SJ:s verksamhet för de anställda att se, och ta in information utan att själva söka upp den.

Skärmarna för extern kommunikation kommer att placeras på utvalda resecentrum och kommer att visa trafikinformation samt erbjudanden.

– Vi är oerhört glada och stolta över att SJ väljer MultiQ som samarbetspartner. Vi ser ett ökat intresse för digital intern kommunikation i samtliga av våra nordiska länder. God intern kommunikation ger engagerade medarbetare vilket bidrar till en effektivare verksamhet, säger Lars Pålsson, tillförordnad vd på MultiQ, i ett pressmeddelande.

Inledande ordervärde beräknas till cirka 5 miljoner kronor. Leverans sker med start våren 2018 och pågår sedan under en femårsperiod.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2