Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Elektronikproduktion | 27 mars 2018

Jerry Svedlund ny business unit manager för CTEK

Batteriteknikföretaget CTEK Sweden AB har utsett Jerry Svedlund till Integrated Solutions Business Unit Manager, enligt ett pressmeddelande.
Jerry Svedlund har under 16 Är arbetat med lösningsfokuserad projektledning och -utveckling hos bland annat ABB Power Technologies, Saab, den svenska militÀren och CTEK Sweden.

– Jerrys historik, produktutvecklingserfarenhet och lösningsfokuserade strategi visar redan att han Ă€r en riktig tillgĂ„ng till CTEK, och vi Ă€r glada att ha honom ombord, sĂ€ger Jon Lind, vd för CTEK, i ett pressmeddelande.

Att förlÀnga ett bilbatteris livstid, att spara utrymme och ett stÀndigt ökande energibehov gör att CTEK har mycket att stÄ i. Att utse Jerry Svedlund till Integrated Solutions Business Unit Manager Àr en del av företagets strategi att arbeta för detta.

– CTEK har ett förtjĂ€nat rykte som ett lösningsfokuserat företag som tar avancerade produkter till marknaden för att möta ett brett utbud av inbyggda laddningskrav. Vi börjar se efterfrĂ„gan pĂ„ bĂ€ttre stöd med utvecklingen av produkter och lösningar som Ă€r kompatibla, lĂ€tta att installera och sjĂ€lvklart levererar resultat. Och oavsett om det Ă€r en lösning med produkter frĂ„n vĂ„rt befintliga sortiment eller en mer skrĂ€ddarsydd lösning, kan vĂ„ra kunder förvĂ€nta sig högkvalitativa produkter, uppbackade av stark kundservice frĂ„n batterihanteringsexperterna. Jag ser verkligen fram emot att arbeta nĂ€ra vĂ„ra partners över hela vĂ€rlden, sĂ€ger Jerry Svedlund.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2