Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© BMW Elektronikproduktion | 28 mars 2018

Daimler och BMW Group i samarbete för mobilitet

De tvÄ fordonsjÀttarna har gÄtt ihop för att kombinera sina olika mobilitetstjÀnster, sÄsom bildelning, laddning och parkering.
Tillsammans ska BMW Group och Daimler AG erbjuda kunder en enda kÀlla för hÄllbara tjÀnster i stÀder. De tvÄ bolagen tecknade i dag, 28 mars, ett avtal om att slÄ samman sina affÀrsenheter för rörlighetstjÀnster, dÀr de planerar att Àven utöka sitt befintliga mobilitetsutbud inom omrÄdena CarSharing, Ride-Hailing, Parking, Charging och Multimodality.

De kommer att inneha 50 procent vardera i en joint venture-modell. Syftet med sammanslagningen Àr att bli en ledande leverantör av innovativa mobilitetstjÀnster.

– BMW-koncernen formar framtida rörlighet, och slĂ„r ut i nya riktningar för att göra det. VĂ„r strategi NUMBER ONE > NEXT ger BMV-koncernen en karta för en digital och utslĂ€ppsfri framtid. Att kombinera vĂ„ra mobila tjĂ€nster enligt plan kommer att skapa ett unikt digitalt ekosystem. Denna allians kommer att göra det lĂ€ttare för vĂ„ra kunder att upptĂ€cka framtidens utslĂ€ppsfria rörlighet. Vi Ă€r fortfarande konkurrenter nĂ€r det gĂ€ller premiumbilar. Den planerade sammanslagningen av vĂ„ra mobilitetstjĂ€nster kommer att samla vĂ„ra resurser och skickar en stark signal till vĂ„ra nya konkurrenter, sĂ€ger Harald KrĂŒger, styrelseordförande i BMW AG, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1