Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© H&D Wireless Elektronikproduktion | 03 april 2018

Norsk genombrottsorder för H&D Wireless

H&D Wireless har fått en genombrottsorder på den nya SPB228 WIFI/BT-modulen från norska företaget No-Isolation, till ett värde av 90’000 dollar (drygt 752’000 kronor).
SPB228 är H&D Wireless senaste tillskott i Accelerate-modulfamiljen. Produktionen av den beställda modulen startar under sommaren 2018.

– Vi är mycket glad över att ha fått denna genombrottsorder för SPB228, den bekräftar vår nya strategiska portfölj av trådlösa moduler. Designprocessen har varit mycket snabb sedan modulen lanserades på marknaden under januari 2018 och vi är redan inkonstruerade i tio kunders produkter, säger Pär Bergsten, vd och grundare av H&D Wireless, i ett pressmeddelande.

Ordern från No-Isolation är värd cirka 752’000 kronor och det norska företaget ska använda modulen till sin Av2, en telefonbaserad robot för svårt sjuka patienter, samt Komp, en kommunikationsutrustning för pensionärer och deras familjer.

– Vi är mycket glada att samarbeta med H&D Wireless. Vid utveckling av ny teknik för utsatta och sårbara grupper av människor, är det viktigt att ha samarbetspartners som förstår vikten av uppdraget och dess betydelse. Med H&D Wireless som vår partner, kan vi få ännu fler människor ut ur ensamheten, säger Karen Dolva, vd och medgrundare av No Isolation.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-14 11:24 V11.8.1-2