Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 april 2018

ÅAC Microtecs dotterbolag får ny ISO-certifiering

ÅAC:s dotterbolag Clyde Spaces kvalitetssystem för design och tillverkning av satellitplattformar och subsystem har certifierats enligt ISO 9001:2015.
– Certifieringen är ett intyg på att vi har bra processer på plats för att möta och försöka överträffa våra kunders förväntningar, säger Alfonso Barreiro, CEO för Clyde Space, i ett pressmeddelande.

Den tekniska granskningsprocessen för Clyde Spaces verksamhet säkerställs genom en referensgranskning av samtliga nya hårdvaru- och mjukvaruutvecklingar vid projektens milstolpar. Utöver det är företagets lokaler fullt ESD-kontrollerade och övervakade.

ISO 9001:2015-certifieringen är utfärdad av BSI UK, som genomfört en oberoende, tredjepartsrevision av kvalitetssystemet för design och tillverkning av satellit plattformar och subsystem. Clyde Space har tidigare certifierats enligt ISO9001:2008.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2