Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Alienware Elektronikproduktion | 10 april 2018

Tobiis eyetracking i uppdaterad speldator från Alienware

Alienware och Tobii fortsÀtter att leverera eyetracking till spelare genom lanseringen av den uppdaterade speldatorn Alienware 17.
De tvÄ företagen introducerade eyetracking i speldatorn Alienware 17 i slutet av 2016 och vid en spelmÀssa i april i Är presenterade Alienwre sin uppdaterade speldator, som kommer att ha kvar sin inbyggda eyetracking-teknologi frÄn Tobii.

– Alienware Ă€r kĂ€nda för innovation och för att nyttja spjutspetsteknologi i sina stationĂ€ra och bĂ€rbara datorer. Det kĂ€nns fantastiskt kul att kunna bekrĂ€fta att Alienware fortsĂ€tter att erbjuda sina kunder den senaste tekniken inklusive Tobiis hĂ„rdvara och mjukvara för eyetracking, sĂ€ger Oscar Werner, affĂ€rsomrĂ„deschef för Tobii Tech, i ett pressmeddelande.

I dag finns över 100 spel med stöd för eyetracking och de tvÄ företagen har haft ett nÀra samarbete den senaste tiden för att kunna erbjuda eyetracking till fler spelare.

– Alienware har som fokus att ge vĂ„ra kunder den mest avancerade tekniken för att sĂ€kerstĂ€lla att de kan konkurrera pĂ„ högsta nivĂ„. Vi Ă€r glada över att fortsĂ€tta vĂ„rt samarbete med vĂ€rldsledaren Tobii för att ta de kraftfulla vĂ€rdena med eyetracking till vĂ„r community och för att skapa spelupplevelser i vĂ€rldsklass, sĂ€ger Christopher Sutphen, global marknadschef pĂ„ Alienware.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2