Annons
Annons
© Clavister Elektronikproduktion | 11 april 2018

Clavister ingår samarbete med Konica Minolta Sverige

Konica Minolta kommer att introducera en cloud-säkerhetslösning för sina kunder och Clavister kommer att vara företagets samarbetspartner i det.
Managed Security Service Provider (MSSP)-företaget Konica Minolta ska introducera en cloud-säkerhetslösning på sin Remote Care-plattform. Plattformen är en ”managed IT and security”-tjänst med olika nivåer av skydd och funktioner som gör att Konicas kunder kan få en helhetslösning för säkerhet.

Med för att skydda plattformen är Clavister och deras virtuella brandväggar.

– Konica Minolta är en av våra viktiga partners i Norden och det är med nöje som vi samarbetar med dem i den här paketerade lösningen. För oss på Clavister är IT-säkerhet vår passion och anledningen till att vi fortsätter utveckla vår teknik. Konica Minolta använder sig av tekniken för att kunna erbjuda deras MSP-kunder säkrare virtuella miljöer, säger Jan Nahlbom, Clavisters säljchef för Norden, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2