Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 29 augusti 2000

Nya switch-IC från Infineon

Infineon Technologies introducerar en ny familj med switchande integrerade kretsar- SWITI (SWITching IC). De är framtagna för anslutning av switch- och routermoduler. De kan också användas i såväl traditionella bussammanhang som nya standardgränssnitt för tillämpningar med datortelefoni, d.v.s. röst- och datatjänster i en utrustning.
SWITI-kretsarna kan användas i abonnentväxlar, växelcentraler och datortelefonisystem baserade på gränssnittet H.100/H.110. Detta som är en standardiserad telekombuss för system med både röst- och datatjänster, inkl VoIP (Voice over Internet Protocol).

SWITI-kretsarna kan också utnyttjas i mobilbasstationer och andra röst/data-system. Kretsarna stöder också de konstruktioner av bussgränssnitt som används allmänt på marknaden idag. Det ger systemtillverkare flexibilitet vid produktionen av multipla plattformar. Kretsarna är konfigurerade för 512, 1 024 och 2 048 dataanslutningar med fritt valda överföringshastigheter på 2, 4, 8 eller 16 Mbit/s

SWITI-familjen består av tre universella MTSI (Memory Time Slot Interchange) switchande integrerade kretsar som stöder PCM-gränssnitt och tre HTSI (H.100/H.110 Time Slot Interchange) integrerade kretsar med integrerat H.100/H.110 gränssnitt.

Vid tillverkningen av kretsarna används 0,35 mikrometers teknik. Provleveranser kan erbjudas nu, men volymkvantiteter kan inte levereras förrän under fjärde kvartalet. Priserna för volymer om 10 000 HTSI-XL ligger på 41 dollar och för samma kvantitet av MTSI- och HTSI-kretsar på 11 15 dollar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-24 23:28 V9.4.0-1