Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com Elektronikproduktion | 12 april 2018

Ledningsgrupp halveras i Rejlers omorganisation

Omorganisationen för Rejlers Sverigeinnebär att fem nationella divisioner bildas med ett kontorsnät mellan Kiruna och Malmö. De nya organisationen ska vara på plats 1 maj i år.
Omorganisationen innebär att matrisorganisationen försvinner och att Sverigeverksamheten får en nedskuren ledning. Ledningsgruppen kommer att skäras ned från 16 till 8 personer.

– Nu får vi en effektiv organisation och ledningsgrupp som kan agera snabbt och möta marknadens behov med kraft, säger Viktor Svensson, koncernchef och tillförordnad vd för Rejlers Sverige, i ett pressmeddelande.

Matrisen som bestått av dels regioner, dels affärsområden blir endast divisioner. De fem divisionerna motsvarar de fem affärsområden som finns i dag; Energy, Buildings, Industry (tidigare Technology), Infrastructure och Telecom.

– Trenden i vår digitala och alltmer konkurrensutsatta värld är att kunderna vill ha mer branschspecialiserade partners. Det behovet möter vi i vår nya organisation med fem starka divisioner, säger Viktor Svensson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2