Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com Elektronikproduktion | 12 april 2018

Ledningsgrupp halveras i Rejlers omorganisation

Omorganisationen för Rejlers SverigeinnebÀr att fem nationella divisioner bildas med ett kontorsnÀt mellan Kiruna och Malmö. De nya organisationen ska vara pÄ plats 1 maj i Är.
Omorganisationen innebÀr att matrisorganisationen försvinner och att Sverigeverksamheten fÄr en nedskuren ledning. Ledningsgruppen kommer att skÀras ned frÄn 16 till 8 personer.

– Nu fĂ„r vi en effektiv organisation och ledningsgrupp som kan agera snabbt och möta marknadens behov med kraft, sĂ€ger Viktor Svensson, koncernchef och tillförordnad vd för Rejlers Sverige, i ett pressmeddelande.

Matrisen som bestÄtt av dels regioner, dels affÀrsomrÄden blir endast divisioner. De fem divisionerna motsvarar de fem affÀrsomrÄden som finns i dag; Energy, Buildings, Industry (tidigare Technology), Infrastructure och Telecom.

– Trenden i vĂ„r digitala och alltmer konkurrensutsatta vĂ€rld Ă€r att kunderna vill ha mer branschspecialiserade partners. Det behovet möter vi i vĂ„r nya organisation med fem starka divisioner, sĂ€ger Viktor Svensson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-2