Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Alcosystems Elektronikproduktion | 13 april 2018

Svenska Alcosystems AB ny kund hos Innokas Medical

Innokas Medical fortsÀtter sin tillvÀxt och har ingÄtt avtal med det svenska medtechföretaget Alcosystems AB.
Alcosystems AB Àr ett svenskt medtechbolag grundat 2005, specialiserat pÄ e-hÀlsa och alkoholövervakningslösningar. Företagets vision Àr att arbeta för en sÀkrare och mer kontrollerad alkoholkonsumtion i samhÀllet genom teknik.

– Vi tillhandahĂ„ller toppmoderna e-hĂ€lsolösningar för övervakning och behandling av alkohol. VĂ„r huvudprodukt Ă€r iBac Pro, som Ă€r en liten, portabel andningsapparat avsedd för fjĂ€rrprovning. Det hjĂ€lper konsumenterna och administratörer med en faktuell, i stĂ€llet för antagen, överblick av alkoholkonsumtion, sĂ€ger Miguel Arias, vd för Alcosystems AB, i ett pressmeddelande.

Enheten Àr designad baserat pÄ unik brÀnslecellsteknik som möjliggör extremt noggranna testresultat. Den fungerar trÄdlöst via Bluetooth och anvÀnder en smart fotofunktion för att identifiera rÀtt anvÀndare innan du testar.

Innokas Medical och Alcosystems tecknade nyligen ett tillverkningsavtal som omfattar tillverkning av Alcosystems breathalyzer pÄ Innokas Tallinn-fabrik. Det faktiska arbetet startade med produktionsöverföringen, och de första enheterna Àr nu tillverkade.

– Att underteckna avtalet med Alcosystems Ă€r ett konkret resultat av vĂ„ra fortsatta anstrĂ€ngningar för att stĂ€rka vĂ„r position i Skandinavien, sĂ€ger Tommi Kaasalainen, vice vd för Innokas Medical, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2