Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 18 april 2018

Ökad efterfrågan får Scanfil Malmö att bygga ut

Scanfil Vellinge AB i Malmö har påbörjat tillbyggnationen av 1’300 nya kvadratmeter, vilket innebär en utökning av den totala ytan till 5’000 kvadratmeter.
Företaget ingår i kontraktstillverkaren Scanfils koncern men driver en separat organisation med fokus på prototyper och utvecklingsstöd. Scanfil Malmös anläggning är en full service-anläggning specialiserad på små och medelstora volymer.

Företaget fungerar även som en instegsmöjlighet till koncernens anläggningar för stora volymer i Kina och Europa.

Anledningen till den 1’300 kvadratmeter stora utbyggnaden är enkel – företaget växer.

– Det är ett ökat behov, vi ökar som site och vi har en större efterfrågan på olika saker. Det är helt enkelt på grund av marknadsläget i kombination med vår utveckling som företag, säger Karl-Henrik Nilsson, Prototype Manager vid Scanfil Vellinge AB, till evertiq.

De nya kvadratmetrarna ska användas till både lager, kontor och produktion. Inflyttning är planerad till 1 september i år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2