Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tt Elektronikproduktion | 19 april 2018

TT Electronics förvärv av Stadium Group slutförs

TT Electronics plc meddelade i går, 18 april, att företaget har slutfört förvärvet av Stadium Group plc.
De två parternas styrelser kom överens om förvärvet i februari i år, och nu har det godkänts. TT förvärvar Stadium för drygt 45,9 miljoner brittiska pund (cirka 555 miljoner kronor).

– Jag är glad att välkomna Stadiums anställda och kunder till TT-familjen. Stadium för med sig komplementära teknologier, inklusive anslutningserbjudanden, i branscher som vi redan kan väl. Genom att kombinera våra förmågor inom kraftelektronik och FoU-kompetens kommer vi att driva tillväxt och möjligheter till det nyligen utvidgade TT. Vi är engagerade i att skapa värde genom att tekniklösningar och enastående service, och att tillsammans arbeta med våra kunder för att skapa smartare lösningar tillsammans, säger Richard Tyson, vd för TT Electronics, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2