Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© HnD Wireless Elektronikproduktion | 25 april 2018

Ytterligare order till H&D Wireless från Scania

H&D Wireless har installerat sitt system för inomhuspositionering i Scanias konceptfabrik Smart Factory Lab, och nu utökas det.
Systemet som Scania bestÀllde i juni 2017 var ett Real-Time Locating System (RTLS). Systemet har gjort att lastbilsjÀtten har kunnat utvÀrdera teknologin RTLS för att fÄ en bÀttre översikt av processer och objekt som befinner sig i produktion, och den nya ordern innebÀr bÄde en breddad funktionalitet samt att H&D Wireless ska integrera verktyg i positioneringssystemet.

– Första steget i pilotprojektet har fallit vĂ€l ut. DĂ€rför fortsĂ€tter vi installationen och pusha utvecklingen för att demonstrera nyttan för vĂ„ra tillverkningsenheter, sĂ€ger Lars Hanson, projektledare för Smart Factory Lab pĂ„ Scania, i ett pressmeddelande.

Ordern innebÀr Àven ett driftsavtal pÄ 17 mÄnader till Smart Factory konceptfabriken, förberedelse för 5G-uppkoppling samt möjlighet till kommersiella pilottester.

– Det fortsatta förtroendet av vĂ€rldens kanske bĂ€sta och effektivaste lastbilstillverkare visar vilken affĂ€rsnytta vĂ„r lösning kan skapa. Vi bidrar till att förbĂ€ttra utnyttjandet av utrustning med 20 till 30 procent, sĂ€ger PĂ€r Bergsten, vd för H&D Wireless.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2