Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Uniti Elektronikproduktion | 04 maj 2018

Uniti får investering från Indienbaserat företag

Anthill Ventures, ett investeringsföretag baserat i Hyderabad i Indien, har investerat i Uniti för att få dem att utforska marknaden i Indien och Sydostasien, skriver VC Circle.
– Som en del av vårt fokus på framtida städer är vi glada att samarbete med Uniti, att hjälpa dem att komma in och skala upp sig i Indien och Sydostasien, säger Prasad Vanga, CEO för Anthill Ventures, enligt VC Circle.

I februari meddelade Uniti att de gått samman med det indiska företagskonglomeratet Bird Group för att komma in på den indiska marknaden. Samarbetet med Anthill Ventures är ännu ett steg i den riktningen.

Planen för Uniti är att få ut en elbil på den indiska marknaden till 2020.

– Det är tydligt att Indien kan vara en riktigt stark marknad för oss, och vi vill bidra till en bättre kör- och levnadsupplevelse i indiska städer med våra produkter, säger Lewis Horne, grundare och CEO för Uniti.

Hur mycket Anthill Ventures har investerat i Uniti är inte redovisat.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2