Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© MultiQ Normal Elektronikproduktion | 07 maj 2018

Dansk butikskedja beställer digital skyltning av MultiQ

Ett avtal mellan butikskedjan Normal och MultiQ gällande digital skyltning, är tecknat. Ordervärdet uppgår till 4-5 miljoner kronor.
Den danska kedjan har en omsättning på över en miljard danska kronor, och har drygt 90 butiker etablerade i Danmark och Norge. I januari öppnade kedjan sina första butiker i Malmö och har planer på att öppna fler butiker i Sverige under året.

Avtalet om digital skyltning mellan Normal och MultiQ har ett värde på 4-5 miljoner kronor, med beräknad leverans från sommaren 2018 och löpande under 2019.

– Vårt erbjudande för butik i detaljhandeln är mycket konkurrenskraftigt för den skandinaviska marknaden. MultiQ erbjuder en komplett lösning med väldefinierad servicenivå. Detta är en glädjande framgång i Danmark när Normal väljer oss som samarbetspartner, säger Lars Pålsson, tillförordnad vd för MultiQ, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1