Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Nokia Elektronikproduktion | 07 maj 2018

Nokia förvärvar SpaceTime Insight för utökning av IoT

Nokia har förvärvat det Kalifornienbaserade SpaceTime Insight för att expandera sin IoT-portfölj och sina IoT-analyskunskaper, samt för att accelerera utvecklingen av nya IoT-applikationer.
SpaceTime Insight är baserat i San Mateo, Kalifornien och har kontor i USA, Kanada, Storbritannien, Indien och Japan och erbjuder maskininlärningsdriven analys och IoT-applikationer.

– I dag markerar ett transformerande ögonblick för SpaceTime, och jag är glad över att gå med i en av världens bästa organisationer – ett globalt varumärke som omformar framtiden för nätverk och intelligent programvara. Jag är glad för detta fantastiska tillfälle att hjälpa till att accelerera och skala Nokias IoT-verksamhet och erbjuda en ny klass av nästa generationens IoT-lösningar som kunder inte kan hitta någon annanstans, säger Rob Schilling, vd för SpaceTime Insight, i ett pressmeddelande.

SpaceTime Insight och Rob Schilling kommer att gå med i IoT-produktenheten inom Nokia Software-koncernen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1