Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Loudspring Elektronikproduktion | 07 maj 2018

Loudspring utser ny vd

Loudsprings styrelse har utsett den nuvarande styrelseordföranden Lassi Noponen till ny vd för bolaget.
Det nordiska bolaget har kontor i Norden och Kalifornien och arbetar för att spara naturresurser inom energi, byggnader, mode och tillverkningsindustrin.

Den nya vd:n Lassi Noponen eftertrÀder Alexander Lindgren, som avgÄr men som kommer att fortsÀtta i en rÄdgivande roll pÄ deltid.

Lassi Noponen Àr Loudsprings största aktieÀgare och har varit styrelseordförande i Loudspring sedan 2013. Tidigare var han grundare och koncernchef för investeringsbolaget Proventia Group, partner för Evli Corporate Finance och hade ledande befattningar pÄ Neste Plc.

– Det har varit enormt givande att arbeta tillsammans med Bigge under tre senaste Ă„ren och skĂ€len till att han lĂ€mnar Ă€r framförallt privata. Vi har tillsammans utvecklat Loudspring till en internationellt erkĂ€nd accelerator, uppnĂ„tt betydande tillvĂ€xt och lyckats övervinna mĂ„nga utmaningar. Loudspring fortsĂ€tter sitt strategiska Ă„tagande att öka fokus pĂ„ att utveckla sina kĂ€rnverksamheter samt öka insynen i portföljen för investerare, sĂ€ger Lassi Noponen i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2