Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Piksel Dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 maj 2018

Etteplan expanderar och öppnar nytt kontor i Kina

Öppnandet av det nya kontoret Ă€r relaterat till en affĂ€r som Etteplan har gjort med ett stort, statligt kinesiskt företag.
Ingenjörskoncernen Etteplan tillhandahĂ„ller ingenjörstjĂ€nster inom industriell utrustning och maskinteknik, inbyggda system och IoT-lösningar. Koncernen har kontor i fem olika stĂ€der i Kina; Peking, Shanghai, Kunshan, Suzhou och Xi’an. Personalen överstiger 300 personer.

Nu kommer Etteplan att öppna sitt nya kontor i Qingdao, en stad i Shandongprovinsen pÄ Kinas östkust.

– Etteplans serviceutbud Ă€r vĂ€ltajmat med öppnandet av den kinesiska servicemarknaden. VĂ„r portfölj stöder dessutom kinesiska företags globala ambitioner. I Kina börjar företagen fokusera mer och mer pĂ„ sin kĂ€rnverksamhet, vilket innebĂ€r att de allt oftare köper de experttjĂ€nster de behöver. Det finns stor potential pĂ„ marknaden, vilket ger stora möjligheter till ett tekniktjĂ€nstföretag som Etteplan. Etteplan har varit verksamt i Kina sedan 2004 och vi avser fortsĂ€tta investera pĂ„ denna marknad lĂ„ngt fram i tiden, sĂ€ger Juha NĂ€kki, vd och koncernchef för Etteplan Oyj, i ett pressmeddelande.

Totalt har Etteplankoncernen fler Ă€n 2’800 anstĂ€llda i Finland, Sverige, NederlĂ€nderna, Tyskland, Polen och Kina.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-21 11:24 V11.9.8-2