Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© maksim pasko dreamstime.com Elektronikproduktion | 09 maj 2018

u-blox i positioneringssamarbete mot kinesiska marknaden

Samarbetet mellan Qianxun Si och u-blox drivs av ett vÀxande behov av högprecisions-spÄrning för tillgÄngsspÄrning och fordonsapplikationer.
U-blox, som levererar positionerings- och trÄdlös kommunikationsteknik, och Qianxun SI, som levererar spÄrning med hög precision, har gÄtt samman i ett samarbete för att leverera lösningar till den kinesiska marknaden.

Genom att samordna sina produkterbjudanden kan de möta en vÀxande efterfrÄgan pÄ ökad positioneringsnoggrannhet för massmarknadsapplikationer, menar företagen.

– Det hĂ€r samarbetet Ă€r en Ă€kta win-win för alla som Ă€r involverade i att det gör det möjligt för oss att utveckla högprecisions-lösningar som kommer att frĂ€mja innovation pĂ„ olika marknader. Att gĂ„ samman med Kinas ledande leverantör av GNSS-korrigeringstjĂ€nster gör det möjligt för u-blox-kunder att fĂ„ avancerade applikationer till den kinesiska marknaden pĂ„ kortast möjliga tid, sĂ€ger Thomas Seiler, vd för u-blox, i ett pressmeddelande.

Med sig in i partnerskapet tar u-blox tar med sin GNSS-mottagare med hög precision. Den nyligen offentliggjorda positioneringsplattformen u-blox F9 multi-ban anvÀnder sig av integrerad Real Time Kinematic-teknologi (RTK) för att bearbeta korrigeringsdata frÄn högprecisions-positionering som tillhandahÄlls av Qianxun SI. Det ger en positionergsnoggrannhet ner till centimeternivÄn för omfattande applikationer. Det möjliggör Ànnu snabbare och mer robust prestanda genom att utnyttja en större mÀngd GNSS-signaler

– Jag tror att vĂ„r positioneringsteknik med hög precision Ă€r en viktig faktor för utvecklingen av IoT, och samarbetet med u-blox kommer att pĂ„skynda teknologiprocessen till marknaden inom ett brett utbud av applikationer pĂ„ industri- och fordonsmarknaden, sĂ€ger Jinpei Chen, vd för Qianxun SI, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-21 11:24 V11.9.8-1