Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Elektronikproduktion | 15 maj 2018

Image Systems får order på 5,6 miljoner kronor

Image Systems affärsområde RemaSawco har fått en order från Vida Wood AB gällande ett system för optimering och kvalitetssortering, värd 5,6 miljoner kronor.
Ordern omfattar ett komplett system för optimering och kvalitetssortering med hållfasthetsklassning till hyvleriet på VIDA Vislanda. Leverans och driftsättning är planerad till årsskiftet 2018/2019.

– Vi är glada och stolta över att få vara delaktiga i VIDA:s strategiska utveckling och satsning på ökat utbyte och hög prestanda i deras produktionsanläggningar, säger Johan Friberg, vd för Image Systems, i ett pressmeddelande.

RS-BoardScannerQ är ett helautomatiserat avsyningssystem för brädor och plank i tvärmatat flöde i råsorteringar, justerverk eller hyvlerier. Systemet utför automatisk fyrsidig kvalitetsavsyning helt utan behov av vändning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1