Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 16 maj 2018

Image Systems tecknar exklusivt partneravtal i Singapore

Image Systems affÀrsomrÄde Motion Analysis har tecknat ett partneravtal med MicroVec i Singapore, gÀllande försÀljning av deras Particle Image Velicometry-system pÄ den globala marknaden.
– Vi Ă€r vĂ€ldigt glada över att ha tecknat ett avtal med en sĂ„ pass stark internationell partner som Image Systems. Vi har under flera Ă„r utvecklat vĂ„ra produkter inom PIV, vilka har tagit en stor marknadsandel i Asien. Nu Ă€r vi redo att ta klivet ut globalt och kĂ€nner att samarbetet med Image Systems kan ge oss bra förutsĂ€ttningar för tillvĂ€xt, sĂ€ger Wei Runje, grundare och majoritetsĂ€gare till MicroVec, i ett pressmeddelande.

Avtalet omfattar integration och ÄterförsÀljning av MicroVecs kompletta produktportfölj inom omrÄdet PIV, vilket genom avancerad bildanalys mÀter flödesmekanik i luft och vÀtskor. Tekniken anvÀnds inom till exempel bil- och flygindustrin för att mÀta turbulens av fordon och flygplan.

– För Image Systems Ă€r detta avtal vĂ€ldigt spĂ€nnande dĂ„ vi breddar vĂ„r produktportfölj och ger oss in pĂ„ nĂ€rliggande marknadsomrĂ„den inom avancerad beröringsfri mĂ€tteknik. Vi ger oss vidare in pĂ„ nya applikationer dĂ€r vi kopplar samman laserbaserade mĂ€tsystem med bildanalys, vilket ligger vĂ€l i linje med vĂ„r ambition att utveckla helhetslösningar som bestĂ„r av bĂ„de hĂ„rd- och mjukvara, sĂ€ger Johan Friberg, vd för Image Systems.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1