Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ascom Elektronikproduktion | 17 maj 2018

Ascom i samarbete med sjukhus i Kanada

Tillsammans med kanadensiska kontraktstillverkaren Houle ska Ascom implementera sin kommunikationslösning för sjuksköterskor pÄ Penticton Regional Hospital i British Columbia.
Ascoms Telligence-system Àr ett kommunikationssystem för sjuksköterskor som stöder bÄde centraliserade och decentraliserade vÄrdmodeller och integreras med trÄdlösa enheter för att sÀkerstÀlla att patientsamtal snabbt levereras till lÀmplig vÄrdgivare, oavsett plats.

– En viktig anledning till valet av Ascom Telligence-plattformen Ă€r systemets förmĂ„ga att tillhandahĂ„lla omedelbara kommunikations- och ljudanslutningar till personliga mobila enheter med nĂ€stan noll sekunders fördröjning. Vi samarbetade med Ascom för att visa den förmĂ„gan, som accepterades och inkluderades av designteamet i deras initiala process. Houle arbetar aktivt med att inkludera Ascom Telligence i mĂ„nga fler projekt och ser fram emot att hjĂ€lpa fler anlĂ€ggningar att maximera sina investeringar i sjuksköterskors samtal för att ge mer patientcentrerad vĂ„rd, sĂ€ger Levis Veilleux, Account Manager vid Houle, i ett pressmeddelande.

Implementeringen pÄ sjukhuset i British Columbia, Kanada omfattar 155 bÀddar och 5 OR-enheter.

– VĂ„rt nya partnerskap med Houle i British Columbia visar sig redan mycket fruktbart, dĂ„ de Ă€r mycket aktiva och engagerade pĂ„ sin marknad. I samarbete med Houlse ser Ascom fram emot att hjĂ€lpa fler anlĂ€ggningar att stĂ€nga digitala informationsgap och möjliggöra mer responsiv och informerad klinisk kommunikation och samarbete, sĂ€ger Rob Goldman, President för Ascom North America, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1