Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© XMReality AB Elektronikproduktion | 21 maj 2018

XMReality i avtal med italienska koncernen Coesia Group

Linköpingsbaserade XMReality AB har tecknat ett ramavtal med Coesia Group, gÀllande implementering av XMRealitys AR-verktyg i hela koncernen.
Avtalet innebÀr att de 18 bolag som ingÄr i Coesia-koncernen har möjlighet att komma igÄng med XMReality Remote Guidance, ett AR-verktyg för vÀgledning pÄ distans.

– Vi ser en tydlig trend i att det Ă€r företag som vill ligga i digitaliseringens framkant som vĂ€ljer att samarbeta med oss. Det Ă€r glĂ€djande att se att Coesia ger oss detta förtroende. Det ligger helt i linje med vĂ„r strategi att jobba mot större och lĂ€ngre relationer med vĂ„ra kunder. Ramavtalet kommer att innebĂ€ra att det blir mycket enklare och mer effektivt för bolagen i koncernen att göra affĂ€rer med oss, sĂ€ger Johan Castevall, vd för XMReality, i ett pressmeddelande.

Coesia Group finns i 32 lÀnder och bestÄr i dagslÀget av 18 bolag, varav XMReality redan har affÀrsrelationer med fyra; ACMA, GDM, IPI, samt Norden Machinery. Koncernen kommer anvÀnda XMReality Remote Guidance dels internt men ocksÄ för distribution till sina kunder och servicepartners.

Ramavtalet innehÄller inget ordervÀrde vid avtalstillfÀllet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2