Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso Elektronikproduktion | 21 maj 2018

Sensys Gatsos skriver miljonkontrakt i Finland

Sensys Gatso Group och Oulun Energia Urakointi Oy har skrivit ett treårigt kontrakt för leverans av trafiksäkerhetskameror.
Sensys Gatso vann i mars 2018, tillsammans med sin partner Oulun Energia Urakointi Oy, upphandlingen att bli leverantör för hastighets- och rödljuskameror i Finland. Ingen överklagan har kommit in mot upphandlingen, och Sensys Gatso har nu signerat kontrakt för både mätsystem och mätskåp.

Det finns inga köpförpliktelser i kontraktet men kontraktsvärdet för Sensys Gatsos del beräknas bli cirka 30 miljoner kronor under 3 år, med möjlighet till förlängning av kontraktet med ytterligare 1 + 1 år.

– Kontraktet stärker vår marknadsposition och ger oss en solid plattform för att ytterligare expandera vår verksamhet i Skandinavien, säger Helena Claesson, platschef på Sensys Gatso Sweden, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1