Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© impact coatings Elektronikproduktion | 28 maj 2018

Impact Coatings byter vd

Styrelsen i börsnoterade Impact Coatings har fattat beslut om att byta ut vd Henrik Ljungcrantz mot en vd som har meriter som vd för börsföretag.
I dag, 28 maj, tilltrÀder Torbjörn Sandberg som tillförordnad vd för Impact Coatings. Han har tidigare varit vd för bland andra Sensys Gatso Group AB, Birdstep Technology ASA, Netadmin Systems och ServiceFactory.

– Torbjörn Sandberg har Ă„stadkommit betydande resultat i bolag genom bĂ„de tillvĂ€xt och omstrukturering. Torbjörn Sandberg har expertis inom organisationsutveckling, affĂ€rsprocesser, försĂ€ljningsstrategi och kapitalmarknaden. Vi vĂ€lkomnar Torbjörn Sandberg och hans ledarskap, som ska trygga nĂ€sta fas i Impact Coatings utveckling, sĂ€ger styrelseordförande Mark Shay i ett pressmeddelande.

Impact Coatings grundare och vd Henrik Ljungcrantz lÀmnade bolaget den 27 maj i enlighet med sitt anstÀllningsavtal. Den avtalade uppsÀgningstiden och avgÄngsvederlaget uppgÄr sammantaget till tolv mÄnader.

– Styrelsen tackar Henrik Ljungcrantz för sina unika och varaktiga bidrag till Impact Coatings. Men nu krĂ€vs det ett nytt ledarskap för att bygga en skalbar organisation som kan utnyttja bolagets möjligheter, bli finansiellt sjĂ€lvförsörjande och dĂ€rmed öka vĂ€rdeskapandet för aktieĂ€garna, sĂ€ger Mark Shay.

MÄlet för Impact Coatings Àr att hitta en permanent vd under det innevarande Äret.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2