Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Scanfil Elektronikproduktion | 30 maj 2018

Scanfil inviger expanderad anläggning i Polen

Det nya produktionsomrĂ„det Ă€r 10’000 kvadratmeter stort och kommer utöka Scanfil Sieradz behov av personal med 200 personer.
Invigningen av den nyutbyggda anlÀggningen skedde i gÄr, den 29 maj, och bestod av tal, besök av lokala viktiga personer samt en visning av det nya produktionsomrÄdet.

Expansionen av anlĂ€ggningen Ă€r 10’000 kvadratmeter stor, vilket gör att den totala storleken pĂ„ anlĂ€ggningen i Sieradz, Polen nu Ă€r 18’000 kvadratmeter.

– Jag tror att de viktigaste anledningarna till att vara och investera hĂ€r Ă€r; sjĂ€lva lĂ€get, dess nĂ€rhet till den europeiska marknaden samt mĂ€nniskorna som bor i omrĂ„det, som Ă€r mycket motiverade, entusiastiska, ivriga att lĂ€ra sig och arbetar hĂ„rt. Hur lĂ€tt det Ă€r att göra affĂ€rer med lokala myndigheter gjorde det ocksĂ„ enkelt att investera ytterligare i Sieradz, sĂ€ger Petteri Jokitalo, CEO för Scanfil Group, i ett pressmeddelande.

Scanfil ser Sieradz som en av sina största volymfabriker. Investeringen i Sieradzfabriken gör det lÀttare för Scanfil att serva sina kunder pÄ marknaden i Europa.

– Investeringen gav oss mycket ny kapacitet och möjlighet till tillvĂ€xt. Det Ă€r ocksĂ„ ett viktigt meddelande och bevis pĂ„ förtroende frĂ„n vĂ„ra Ă€gare, sĂ€ger Piotr Owczarek, Managing Director för Scanfil Sieradz, och fortsĂ€tter:

– Efter expansionen av byggnaden Ă€r vi redo att skapa minst 200 nya jobb och fördubbla vĂ„r försĂ€ljning.


© Scanfil
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1