Annons
Annons
© myFC JAQ Hybrid Elektronikproduktion | 01 juni 2018

MyFC får order på 500 bränslecellsladdare från Japan

Bränslecellsföretaget myFC har fått en order på 500 bränslecellsladdare och tillhörande powercards från japanska Lightec.
Lightec har ett rikstäckande distributionsnät i Japan och levererar bland annat smartphonetillbehör till butikskedjor, samt är aktiva inom e-commerce. Företaget har för avsikt att lansera bränslecellsladdaren JAQ Hybrid i Japan i slutet av årets tredje kvartal.

– Japan är ett av världens mest avancerade smartphoneländer, och jag är särskilt glad över Lightecs närvaro i conveniencebutikskedjor som 7-eleven. Det innebär en bekväm och självklar tillgänglighet av våra powercards för konsumenterna, och ger butikerna en fin uppsida i form av återkommande intäkter från korten, säger Max Rydahl, försäljnings- och marknadsdirektör på myFC, i ett pressmeddelande.

Ordern är en del av ett icke-exklusivt distributionsavtal mellan myFC och Lightec. Värdet på ordern överstiger inte 500’000 kronor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1