Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© smart eye Elektronikproduktion | 04 juni 2018

Smart Eye får ny design-win från kund

Eyetrackingföretaget Smart Eye har fått en design-win från en befintlig kund som vill lägga till ytterligare en bil med förarövervakning till sitt sortiment.
Kunden är en europeisk biltillverkare och den nya modellen med förarövervakning ska lanseras under 2018. Beställningen är årets första design-win för Smart Eye.

– Ett långt och intensivt utvecklingsprojekt för den första bilmodellen kröns nu av denna framgång i och med att kunden beslutat att sätta in vår eyetrackingteknik i ytterligare en bilmodell. Vi har goda förhoppningar om att få förtroenden till ytterligare bilmodeller från samma kund, när fler bilar på samma plattform framöver kommer att utrustas med förarövervakning. Det är också positivt att ledtiden från design win till produktionsstart är kort för den här typen av merförsäljning till befintlig kund, säger Martin Krantz, vd för Smart Eye AB, i ett pressmeddelande.

Företaget är för närvarande delaktigt i ytterligare internationella upphandlingar där globala fordonstillverkare letar efter partners och leverantörer för första och andra generationens förarövervakningssystem.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1