Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 05 juni 2018

Första dagen för handel av NCAB:s aktier

I dag, 5 juni, offentliggjorde NCAB Group utfallet av sin börsnotering och notering av dess aktier på Nasdaq Stockholm.
Priset per aktie i erbjudandet var 75 kronor och motsvarade ett marknadsvärde av det totala antalet aktier i NCAB efter att erbjudandet genomförts, om 1 264 miljoner kronor. Intresset för noteringen har varit stort bland institutionella investerare i Sverige och internationellt samt bland allmänheten i Sverige och medarbetare i NCAB, menar mönsterkortsleverantören.

– Det är med stolthet vi presenterat NCAB för ett stort antal investerare de senaste veckorna. Och det är verkligen glädjande att intresset för vårt bolag är så stort. Jag och mitt ledningsteam ser fram emot att arbeta hårt för att leva upp till våra mål och alla aktieägares förväntningar, säger Hans Ståhl, vd för NCAB, i ett pressmeddelande.

– Att NCAB nu nått fram till börsen är en milstolpe i bolagets historia. Jag vill passa på att tacka alla i bolaget som jobbat extra hårt för detta. Nu ser vi fram emot att fortsätta som aktiva ägare tillsammans med många nya delägare i en noterad miljö, säger Hans Ramel, styrelseledamot i NCAB, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2