Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Universal Robots Elektronikproduktion | 05 juni 2018

Universal Robots får fyra nya partners i Malaysia

Danska Universal Robots har stÀrkt sitt nÀtverk av partners i Malaysia med fyra nya integratörer av industriell teknik, för att pÄ sÄ sÀtt kunna nÄ smÄ och medelstora företag med automationslösningar.
– Malaysia Ă€r en viktig marknad för Universal Robots pĂ„ grund av ökad efterfrĂ„gan pĂ„ automation och starkt statligt stöd till robotteknik. VĂ„ra nya partners har teknikkunskapen för att bedöma, rekommendera och implementera lĂ€mpliga UR-cobot-lösningar, sĂ€rskilt för företag som Ă€r nya till automation. De kommer ocksĂ„ att ge praktisk utbildning till chefer, tekniker och arbetare. Cobots oĂ€ndliga fördelar och ett breda utbud av applikationer erbjuder stora fördelar för industrier i Malaysia, vilket ökar produktiviteten, kvaliteten och arbetarnas vĂ€lbefinnande, sĂ€ger Shermine Gotfredsen, General Manager hos Universal Robots, i ett pressmeddelande.

Bizit Systems i Johor, Multitrade Asiapac och Servo Dynamics i Penang och T. E. M. Engineering i Klang Valley har anslutit sig till Universal Robots nÀtverk av kanalpartners i Sydostasien för att stödja den ökade efterfrÄgan pÄ cobots i regionen.

– Den genomsnittliga automatiseringsnivĂ„n inom malaysiska tillverkningsföretag Ă€r fortfarande lĂ„g - med 80 procent som automatiserar mindre Ă€n 50 procent av sina processer. Eftersom företagen stĂ„r inför stigande kostnader för rĂ„varor och en svag valuta Ă€r det nödvĂ€ndigt att investera i innovativ automationsteknik för att förbli konkurrenskraftig. De som inte har gjort det mĂ„ste göra övergĂ„ngen snabbt, sĂ€ger Shermine Gotfredsen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2