Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Universal Robots Elektronikproduktion | 05 juni 2018

Universal Robots får fyra nya partners i Malaysia

Danska Universal Robots har stärkt sitt nätverk av partners i Malaysia med fyra nya integratörer av industriell teknik, för att på så sätt kunna nå små och medelstora företag med automationslösningar.
– Malaysia är en viktig marknad för Universal Robots på grund av ökad efterfrågan på automation och starkt statligt stöd till robotteknik. Våra nya partners har teknikkunskapen för att bedöma, rekommendera och implementera lämpliga UR-cobot-lösningar, särskilt för företag som är nya till automation. De kommer också att ge praktisk utbildning till chefer, tekniker och arbetare. Cobots oändliga fördelar och ett breda utbud av applikationer erbjuder stora fördelar för industrier i Malaysia, vilket ökar produktiviteten, kvaliteten och arbetarnas välbefinnande, säger Shermine Gotfredsen, General Manager hos Universal Robots, i ett pressmeddelande.

Bizit Systems i Johor, Multitrade Asiapac och Servo Dynamics i Penang och T. E. M. Engineering i Klang Valley har anslutit sig till Universal Robots nätverk av kanalpartners i Sydostasien för att stödja den ökade efterfrågan på cobots i regionen.

– Den genomsnittliga automatiseringsnivån inom malaysiska tillverkningsföretag är fortfarande låg - med 80 procent som automatiserar mindre än 50 procent av sina processer. Eftersom företagen står inför stigande kostnader för råvaror och en svag valuta är det nödvändigt att investera i innovativ automationsteknik för att förbli konkurrenskraftig. De som inte har gjort det måste göra övergången snabbt, säger Shermine Gotfredsen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1