Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 juni 2018

Stororder från Geely Auto Group till tyska Paragon

Geely har valt Paragon som leverantör av partikelsensorer över en period av 7 år, en order som initialt uppgår till 26 miljoner euro (266 miljoner kronor).
Produktionen av partikelsensorerna till den kinesiska bil- och motorcykelproducenten Geely Auto Group kommer att startas vid Paragon AG:s kinesiska fabrik under den andra hälften av 2020. Projektet är beräknat att vara i över sju år och kommer att omfatta leverans av flera miljoner partikelsensorer.

Produktionen av de bilar som sensorerna ska byggas in i är planerad för första kvartalet 2021. Geely planerar dessutom att implementera sensorerna i andra modellplattformar från 2021. Det kan leda till att projektvolymen fördubblas, och så även förlängningen av kontraktets löptid.

– De centrala megatrenderna som förflyttar oss, som urbanisering och minskning av koldioxid, är särskilt viktiga ämnen i Kina för tillfället. I kombination med den väldigt dynamiska fordonsmarknaden erbjuder detta stora möjligheter för Paragon. Avtalet från Geely visar att våra produkter är högkvalitativa lösningar för kinesiska tillverkare. Vårt mål är att snabbt expandera vår utmärkta position i Kina, säger Wolfgang Ketter, General Manager för Paragons Kunshan-anläggning i Kina, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2