Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 juni 2018

Stororder från Geely Auto Group till tyska Paragon

Geely har valt Paragon som leverantör av partikelsensorer över en period av 7 Är, en order som initialt uppgÄr till 26 miljoner euro (266 miljoner kronor).
Produktionen av partikelsensorerna till den kinesiska bil- och motorcykelproducenten Geely Auto Group kommer att startas vid Paragon AG:s kinesiska fabrik under den andra hÀlften av 2020. Projektet Àr berÀknat att vara i över sju Är och kommer att omfatta leverans av flera miljoner partikelsensorer.

Produktionen av de bilar som sensorerna ska byggas in i Àr planerad för första kvartalet 2021. Geely planerar dessutom att implementera sensorerna i andra modellplattformar frÄn 2021. Det kan leda till att projektvolymen fördubblas, och sÄ Àven förlÀngningen av kontraktets löptid.

– De centrala megatrenderna som förflyttar oss, som urbanisering och minskning av koldioxid, Ă€r sĂ€rskilt viktiga Ă€mnen i Kina för tillfĂ€llet. I kombination med den vĂ€ldigt dynamiska fordonsmarknaden erbjuder detta stora möjligheter för Paragon. Avtalet frĂ„n Geely visar att vĂ„ra produkter Ă€r högkvalitativa lösningar för kinesiska tillverkare. VĂ„rt mĂ„l Ă€r att snabbt expandera vĂ„r utmĂ€rkta position i Kina, sĂ€ger Wolfgang Ketter, General Manager för Paragons Kunshan-anlĂ€ggning i Kina, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2